top of page

START YOUR ENGINES!

Beleef een bloedstollende race tegen vrienden, familie of collega's!

Kies je vestiging:

Sterren-Google-Reviews-.png
arrow-down-animated.gif

WAT IS RACEPARK?

Welkom bij hét indoor race centre van Nederland.

Je hoort het vaak op TV tijdens een race: als de coureurs niet op het circuit zijn,  stappen ze in de 'sim' om te trainen. Racepark beschikt over 3 locaties met bloedmooie sims die, zodra je er in plaatsneemt, de racewagens en hun wegligging tot in het kleinste detail nabootsen zodat je je volledig op het circuit waant.

 

Zo kun je met 320 km/u over Zandvoort of Spa racen tegen je vrienden of collega's maar je kunt ook kiezen voor minder bekende circuits als Mexico of Interlagos. 

Onze geluid- en lichteffecten , samen met levensechte vibraties zorgen voor een onvergetelijke rush als jij het opneemt tegen vrienden, familie of collega's. 

We gebruiken de volgens ons momenteel beste simulatie software (we testen maandelijks, vraag gerust welke sim we op dit moment aanbieden) die we op verschillende niveaus in kunnen stellen. Hierdoor heb je gegarandeerd een fantastische ervaring bij het Indoor Racing Centrum Nederland!

 

Je kunt kiezen uit meerdere raceklasses, auto's en circuits. Race Park biedt een breed scala aan race ervaringen aan. Er zijn virtuele race ervaringen voor vrienden, familie of collega's en jouw race bij ons is altijd met je eigen groep en zonder andere gasten. (indien je met meer dan 5 personen bent)

Tijdens onze races zijn de auto's gelijk afgesteld en helpen de sims bij het sturen en remmen. Ben je een ervaren simracer dan adviseren we je contact op te nemen met ons zodat we een race op maat samen kunnen stellen. 

pag2
check-mark-white-clip-art-465555.png

3 locaties :

Amsterdam, Uden, Dongen met in totaal 24 geavanceerde simulatoren voor ongekend raceplezier

check-mark-white-clip-art-465555.png

Ongestoord racen zonder andere gasten op jouw eigen grid! 

check-mark-white-clip-art-465555.png

Kies uit verschillende raceklassen, auto's en circuits. 

O.a. de bekendste circuits ter wereld zoals Spa, Zandvoort, Silverstone , Interlagos of Mexico.  

check-mark-white-clip-art-465555.png

Combineer jouw race beleving met de lekkerste horeca arrangementen! 

bottom of page