online store
top of page
DSC08112.webp

FUNKY SHUFFLE

Aantal spelers: 1-8
Tijdsduur: 1 uur
v.a 25,- per tafel

Funky Shuffle is een van de snelst groeiende activiteiten in Nederland en we hebben in totaal 12 tafels in onze vestigingen! 

Funky Shuffle is een combinatie van jeu de boules, curling, sjoelen en bowlen. 

Let op: Bij de Race Experience is je Shuffleboard tafel inbegrepen!

0_Shuffleboard.jpg

Het is leuk, spannend en makkelijk te leren. Het spel is erg sociaal en zeer verslavend. Op de 4.20 meter lange, supergladde speeltafel krijgt elke speler of team 4 rode en 4 blauwe stenen die naar voren worden geschoven van de ene kant naar de andere kant van de speeltafel. Het is belangrijk om met de eigen stenen zo dicht mogelijk bij de uiterste rand te komen en tegelijkertijd de stenen van de tegenstander te blokkeren of weg te slaan. 


Funky Shuffle is een vrij nieuw spel in Nederland, maar komt uit de Verenigde Staten. Bij ons speel je "Table Shuffleboard" op een 4,20 lange tafel waarbij je met je hand de pucks weg glijdt.
De pucks glijden ongelooflijk gemakkelijk over de lange baan, dankzij het zand (siliconen vermengd met walnotenzand) dat op het speeloppervlak wordt gestrooid.  Hoe dichter je bij de rand komt, hoe hoger je score. Als je te verslaat en van de rand komt, is de steen dood. 

Eem combinatie van jeu de boule en curling op een tafel dus! 


Het spel is geschikt voor 2-8 spelers per tafel en voor jong en oud. Je kunt het dus ook in teams spelen. 

Funky Shuffle is de perfecte manier om tijd door te brengen met familie en vrienden of collega's.  Je kunt je tafel los boeken op het door u gewenste tijdstip of als je bij Race Park met meer dan 8 personen boekt dan zijn de tafels in begrepen in de Experience.  

Meer informatie vind je op eigen website: www.funkyshuffle.nl.  

bottom of page