online store
top of page
tv 6.jpg

Simracing Experience

Aantal spelers: 1-40
v.a. 19,50 per persoon
Sterren-Google-Reviews-.png

Wie wordt de Max of Lewis van jouw groep?

 

Bij Race Park ontvangen we jou en je vrienden, familie of collega’s in een gezellige setting.
Na een korte introductie gaan we van start met de races.
Jouw race is zonder andere gasten, zo race je lekker tegen en met elkaar:)

Voor groepen vanaf 8 personen is naast de races ook Funky Shuffle inbegrepen. 

tv 15.jpg

Simracen bij Race Park:

Plezier en een gezellige laagdrempelige race-ervaring staan voorop!

Let op: Bij ons race je alleen met jouw groep en niet zoals bij andere race centrums op een grid van 20 met vaak ervaren racers. Geen andere gasten tijdens jouw race, wel zo leuk toch? 

We hebben toffe sims, maar geen bewegende onderdelen waardoor je misselijk kan worden. 

Wij hebben ook geen gecompliceerde sturen met 1000 knoppen, maar bij ons is het instappen en gas geven!  

Onze SimRacing Experience is geschikt voor iedereen. Man, vrouw, kind, familie, collega's echt iedereen kan meedoen. Niet in de laatste plaats omdat bij je groepsticket ook Funky Shuffle tafel is inbegrepen. 

Bij ons verandert het spelen van een spelletje in een unieke formule 1 race-ervaring waarbij je het opneemt tegen je vrienden of collega's. 

Geloof ons, het inhalen van 1 van je mede-deelnemers op een beroemd circuit als Spa of Zandvoort is het leukste wat er is!  Onze sims staan zo ingesteld dat het voor iedereen (ook zonder ervaring) een leuke en unieke belevenis is.

Zo helpen onze sims een beetje met sturen, remmen en met tractie, hierdoor kom je soepel door de bochten. Voor ervaren simracers en semiprofessionele coureurs is Race Park minder geschikt. 

De nadruk bij Race Park ligt op het competitie-element en teambuilding, race tegen je vrienden of collega's op de beroemdste circuits ter wereld!

 

Bij Race Park is het motto: instappen en gas geven!

 

Onze sims maken gebruik van 'Force Feedback' en trillingen voor het meeste realistische gevoel. Elk detail van het circuit voel je in het stuur.

Zo merk je het meteen als je naast het circuit terecht komt of botst tegen andere auto's of een muur.

Wij hebben de 'schade' uitstaan dus je kunt altijd lekker doorrazen.

 

Onze seats bieden ook een echte F1 ervaring. Je zit precies in de zithouding zoals die ook in een echte F1 auto is. Superkrachtige pedalen maken het helemaal af, hierdoor is het hard werken in de simulator!

 

Voor wat betreft de simulatiesoftware testen wij maandelijks alle beschikbare sim software en gebruiken we de software die op dat moment het beste en het meest realistisch aanvoelt. Onze focus ligt daarbij op rijplezier. Hierdoor kan het zijn dat we een oudere versie van de software gebruiken, maar dit doen we alleen vanwege de voornoemde redenen.

Wie daag jij uit?

bottom of page