top of page

Onze circuits

zandvoort.jpeg

Zandvoort - Nederland

Circuit Zandvoort staat bekend om zijn snelle, spannende en scherpe bochten en een uitdagend hoogteverschil van maar liefst vijftien meter. Boek deze populaire race bij RacePark!

SPA.jpeg

Spa - België

Wie denkt aan Spa-Francorchamps, denkt vooral aan hoge snelheden en de bekende bochten combinatie Eau Rouge-Raidillon. Nu te boeken bij RacePark!

Spielberg.jpg

Spielberg - Oostenrijk

Spielberg is een circuit die bekend staat om de lange rechte stukken, maar ook de scherpe langzame bochten. Boek het circuit van Oostenrijk nu bij RacePark!

barcelona.jpg

Barcelona - Spanje

Het circuit van Barcelona staat bekend om te testen, lange doordraaiers, korte langzame bochten en de mogelijkheid om veel met downforce te experimenteren. Boek nu bij RacePark!

Monza.jpg

Monza - Italië

Het circuit Monza, dat als bijnaam “The temple of speed” heeft staat bekend om haar vele rechte stukken, waardoor er vaak hoge topsnelheden worden behaald. Boek deze snelle race nu bij RacePark!

Silverstone.jpg

Silverstone - Engeland

Het circuit Silverstone is het eerste circuit ooit waar een sprintrace is georganiseerd, verder is het circuit ook bekend als de thuishaven van Lewis Hamilton. Boek nu deze race bij RacePark!

barcelona.jpg

Interlagos - Brazilië

Het circuit staat bekend om zijn mix van lange bochten waarin je veel G-krachten te verduren krijgt en een infield met scherpe bochten. Boek deze race nu bij RacePark!

bottom of page