top of page

De Race Experience van Race Park:

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022

Bij ons verandert het spelen van een spelletje in een unieke formule 1 race ervaring. Je ervaart het alsof je echt in de auto zit, maar wat wij ook belangrijk vinden is dat het een laagdrempelige kennismaking is met simracen.


Je gaat het opnemen tegen je vrienden, familie of collega's en ziet ook exact waar zijn zicht bevinden op het circuit. Geloof ons, het inhalen van 1 van je mede deelnemers op een beroemd circuit als Spa of Zandvoort is het leukste wat er is!

Onze sims staan zo ingesteld dat het voor iedereen (ook zonder ervaring) een leuke en unieke belevenis is.

Zo helpen onze sims een beetje met met sturen, remmen en met tractie, hierdoor kom je soepel door de bochten.

De nadruk bij Race Park ligt op het competitie element en teambuilding, race tegen je vrienden of collega's op de beroemdste circuits ter wereld!


Werkelijk overal is aan gedacht om jou te laten ervaren hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn, maar let op: Het moet vooral leuk en gezellig zijn, wij richten ons niet op professionele en geavanceerde simracers maar juist op een gezellige kennismaking met simracen. Bij Race Park kom je binnen en zit je na een korte intro van ca 1 minuut in de sim om te racen!

Je zult bij ons dan ook geen bewegende seats vinden, het racen op de sim is al heftig genoeg en onze ervaring is dat dit alleen maar kan zorgen voor een onprettig gevoel waar je soms ook misselijk van kan worden.


Bij Race Park is het motto: instappen en gas geven!


Wel maken onze sims gebruik van Force Feedback en trillingen voor het meeste realistische gevoel. Elk detail van het circuit voel je in het stuur.

Zo merk je het meteen als je naast het circuit terecht komt of botst tegen andere auto's of een muur.

Wij hebben de 'schade' uitstaan dus je kunt altijd lekker doorracen.


Onze seats bieden ook een echte F1 ervaring. Je zit precies in de zithouding zoals die ook in een echte F1 auto is.

Superkrachtige pedalen maken het helemaal af, hierdoor is het hard werken in de